Gym - Gruppträning - Massage - Rehabilitering
Träning för alla!

Om oss 

Örebro Rehabcentrum AB grundades 1989 med utgångspunkt från dåvarande Idrottshälsan. Vi samarbetar i dag via vårdavtal med Region Örebro län, samt har samarbetsavtal med olika företag, idrottsföreningar och försäkringsbolag. Vårdavtalet innebär att vi i första hand ska erbjuda sjukgymnastik till de patienter som har remiss från ortopeden, reumatologen eller neurologen. I mån av tid tar vi även emot Dig som har remiss från vårdcentral eller annan klinik, alternativt saknar remiss.

 Motions och idrottsmottagningen på USÖ har en filial i huset. Du som har en motions- eller idrottsrelaterad skada kan ringa och få en telefonkonsultation med sjukgymnast ansluten till idrottsmottagningen. Vi har nära samarbete med ortopedläkare som finns i huset vissa tider.

 Vi är en specialistmottagning som vill vara i framkant. ÖRC strävar efter att ha hög kvalitet på utrustning och personal. Därför utbildar vi oss kontinuerligt i de senaste rönen inom forskning och vetenskap. Vår målsättning är att erbjuda goda möjligheter till rehabilitering för snabb återgång till arbete och vanlig aktivitetsnivå.

 Gymmet är 1200 kvadratmeter stort, komplett med härlig atmosfär där alla kan träna; Gammal som Ung, ”Frisk” som Rehabiliterande, Motionär som Elitidrottare.

 Friskvård är en viktig del i förebyggandet av skador och sjukdomar. Vem som helst får träna i vårt gym, på gruppträningspass eller njuta av massagebehandling. 


Välkommen!